Hvem kan deltage?

Alle børn og unge kan deltage i WRO. Det kan være i regi af skolen, ungdomsklubben, fritidsklubben, efterskolen eller bare sammen med vennerne.

Hvad kræver det af udstyr?

For at komme i gang skal I have en robot: et WeDo-sæt version 2.0 for WeDo konkurrencen eller LEGO MINDSTORMS Education NXT/EV3 for de øvrige konkurrencer. Robotsættene kan købes hos MV-Nordic. I Open konkurrencen for mellemtrin, udskoling og senior er valg af robot, kontroller mm. helt frit.

En pc til programmering.

Til Regular kræves et robot-bord som banemåtten kan lægges på. I kan selv bygge bordet ud fra de specifikationer, der findes i reglerne. Hvis I deltager i FLL, Spaceturneringer eller har et LEIS, kan det samme bord bruges til WRO.

Regular-banemåtten kan frit downloades til print her fra siden eller den kan købes her for kr. 600 pr. stk excl.moms og forsendelsesomkostninger.

I Regular skal du også bruge LEGO-klodser til at bygge baneelementerne. Det er helt almindelige LEGO-klodser, men hvis du ikke har disse klodser i forvejen, kan du købe et specielt WRO Klods Sæt her for kr. 400 excl.moms og forsendelsesomkostninger. Klodserne i kassen kan genanvendes til at bygge Regular-banen år efter år.

WRO Klods Sættet sælges kun sammen med en Regular måtten eller ved indmeldelse i WRO-DK.

Til Ope kan der frit vælges mellem brug af LEGO® dele  og andre materialer. Der kan frit vælges hvilken software der anvendes. Der kan frit vælges hvilke kontrollere, der anvendes. Ved den international WRO finale har holdene mulighed for at vinde LEGO Education creativity award hvis de primært anvender NXT / EV3 (LEGO) kontrollere. Robotterne må gerne være samlet på forhånd og programmerne må gerne være udviklet på forhånd!

Brug for yderligere opstartshjælp

For at hjælpe jer godt gang tilbyder vi:

  • Gratis grundkursus i LEGO MINDSTORMS EV3/NXT  og/eller WeDo 2.0 hos MV-Nordic i Odense
  • “Trin-for-trin-Undervisningsforløb” til gennemførelse af 2019 banen for mellemtrinnet kan hentes her
  • Assistance ved afvikling af eller deltagelse i stævner udfyld denne formular