Hvem kan deltage?

Alle børn og unge kan deltage i WRO. Det kan være i regi af skolen, ungdomsklubben, fritidsklubben, efterskolen eller bare sammen med vennerne.

Hvad kræver det af udstyr?

For at komme i gang skal I have en robot: et WeDo-sæt version 2.0 for WeDo konkurrencen eller LEGO MINDSTORMS Education NXT/EV3 for de øvrige konkurrencer. Robotsættene kan købes hos MV-Nordic.

En pc til programmering.

Til Regular kræves et robot-bord som banemåtten kan lægges på. I kan selv bygge bordet ud fra de specifikationer, der findes i reglerne. Hvis I deltager i FLL, Spaceturneringer eller har et LEIS, kan det samme bord bruges til WRO.

Regular-banemåtten kan frit downloades til print her fra siden eller den kan købes her for kr. 600 pr. stk excl.moms og forsendelsesomkostninger.

I Regular skal du også bruge LEGO-klodser til at bygge baneelementerne. Det er helt almindelige LEGO-klodser, men hvis du ikke har disse klodser i forvejen, kan du købe et specielt WRO Klods Sæt her for kr. 400 excl.moms og forsendelsesomkostninger. Klodserne i kassen kan genanvendes til at bygge Regular-banen år efter år.

WRO Klods Sættet sælges kun sammen med en Regular måtten eller ved indmeldelse i WRO-DK.

Til Open må robotterne konstrueres af LEGO elementer, metal, pap eller kuglepenne, så længe de alle bliver styret af kontrolenhederne RCX’erNXT’er eller EV3’er og ikke andet (se mere under reglerne som er beskrevet under konkurrencer).

Brug for yderligere opstartshjælp

For at hjælpe jer godt gang tilbyder vi:

  • Gratis grundkursus i LEGO MINDSTORMS EV3/NXT  og/eller WeDo 2.0 hos MV-Nordic i Odense
  • “Trin-for-trin-Undervisningsforløb” til gennemførelse af 2018 banerne kan hentes her IndskolingWeDo og Mellemtrin/Elementary
  • Assistance ved afvikling af eller deltagelse i stævner udfyld denne formular