Deltagelse i WRO-Stævne

Vi tilbyder WRO-deltagelse i Indskoling/WeDo (7- 10 år) Mellemtrin/Elementary (9 – 12 år) Udskoling/Junior (13 – 15 år) og Ungdomsuddannelserne/Senior (16 – 19 år). Se også Årshjul for WRO.

 WRO udgiver nye opgaver d. 15. januar hvert år. Herefter står det frit at gå i gang med udfordringerne, og de kan således lægges ind i jeres undervisning/forløb hvornår på året det passer jer bedst. 

Hvis I har lyst til at deltage i et stævne og konkurrere med andre hold, så er der flere muligheder.

På et stævne afholder vi en WRO turnering i OPEN og/eller Regular. Stævnerne foregår på en helt almindelig skoledag og holdes indenfor normal undervisningstid.

I kan lave jeres eget stævne på skolen og evt. invitere andre klasser/skoler til at deltage. I kan også tilkendegive overfor os, at I gerne vil deltage i et stævne som andre arrangerer. I begge tilfælde tilbyder vi at hjælpe med at organisere og annoncere. 

F.eks. har vi i 2019 været med til flg. stævner

1) På Experimentariet afholdt vi i april et åbent WRO Stævne – her deltog 25 hold i WeDo kategorien

2) Nyborg Kommune afholdt i  maj måned et WRO stævne hvor alle kommunenes 3. klasser var inviteret – her deltog ca. 40 hold

3) Odense og Kerteminde Kommuner afholdt i juni sammen et WRO stævne på Langskov Skole for hold både indskoling og mellemtrin. Her deltog ca. 75 hold.

 Hvis du har hold eller klasser, der kunne tænke sig at deltage i et stævne i jeres område eller hvis du har lyst til selv at arrangere et stævne, så udfyld denne formular og vi kontakter dig med relevant information.