Her finder du en oversigt over planlagte aktiviteter i 2020

Nedenfor finder du en oversigt over allerede planlagte aktiviteter. Hvis I har lyst til at være med i et arrangement eller ønsker at samarbejde med  WRO om at arrangere noget i jeres område så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Det samme gælder hvis du har WRO- arrangementer eller aktiviteter, som du gerne vil have os til at formidle invitationer til, så er du velkommen til at kontakte os på mail bir@eskills.dk.

På de planlagte informationsmøder i januar/februar vil der også være mulighed for at drøfte muligheder for samarbejder på tværs af skoler, kommuner etc. ligesom vi kan aftale afvikling af stævner.

 

15. januar Årets opgaver offentliggøres på hjemmesiden og kan frit downloades herfra. Baner og kasser kan bestilles nu til levering ultimo januar Bestil
28. januar kl. 13 – 15 Informationsmøde i Aalborg på Teknisk Gymnasium Tilmeld
29. januar kl. 14 – 15.30 Informationsmøde i Aarhus på Dokk 1 Tilmeld
30. januar kl. 13- 15 Informationsmøde i Odense på SDU Tilmeld
4. februar kl. 13-15 Informationsmøde på Antvorskovskole i Slagelse Tilmeld
5. februar kl. 13- 15 Informationsmøde i København på Experimentarium (Hellerup) Tilmeld
28. – 29. februar 2 dages Senior workshop for både Open og regular Læs mere og tilmeld
4. – 5. marts Mød WRO på Danmarks Læringsfestival i Bellacenteret
18. – 19. marts Besøg WRO – værkstedet på BIG Bang konferencen på Odense Congress Center
23. marts kl. 9 – 13 WRO stævne på Experimentarium i Hellerup Tilmeld
29. april WRO stævne i Nyborg (lukket arrangement)
Juni Generalforsamling WRO
10. – 15. august Friendship Invitational turnering for Regular Mellemtrin og Udskoling i Langfang Hebei (Beijing provins), Kina (kontakt os hvis I er interesserede i at deltage)
16. – 19. september Frindship Invitational turnering  for Regular og Open Indskoling, Mellemtrin og Udskoling  i Brescia, Italien (kontakt os hvis I er interesserede i at deltage)
3. oktober Afvikling af dansk finale der kvalificerer til finalen i Montreal i november – sted er ikke endelig besluttet
13. – 15. november International finale i Montreal, Canada
3. – 4. december Friendship Invitational turnering hos NASA, Orlando, USA (kontakt os hvis I er interesserede i at deltage)