WRO Internationalt

WRO startede for 14 år siden som en mindre konkurrence for 12 lande i  primært Asien, og den er nu vokset til at være en verdensomspændende konkurrence med deltagelse af mere end 60 lande og flere end 22.000 hold svarende til ca. 100.000 børn og unge.

Læs mere om WRO association

 

WRO internationale events

WRO afholder hvert år i november den internationale finale for alle deltagerlande. Til denne finale skal holdene kvalificere sig ved at vinde en national konkurrence.  Den internationale finale afholdes i 2018 i Thailand.

Da WRO ønsker at give flere børn og unge mulighed for at deltage i en international WRO event forsøger man fra 2018 at tilbyde deltagelse i WRO Friendship Invitational Tournament. Første event finder sted på Filippinerne 30/8 – 2/9 2018

 

Aarhus bliver vært for World Robot Olympiad Friendship Invitational Tournament (WROFIT) i sommeren 2019

WROFIT i Aarhus vil lægge vægt på internationalt samarbejde, og begivenheden ventes at kunne tiltrække op imod 1.000 unge talenter fra hele verden.

Bag værtsskabet for WROFIT2019 står Aarhus Kommune, Aarhus Universitet, Aarhus Maskinmesterskole, it-forum og Aarhus Tech med eSkills.dk som projektledelse og sekretariat.

Mere info om denne event kommer snart her på siden.