Hvem kan deltage og hvordan tilmelder du et hold?

Alle børn og unge er inviteret til at deltage i WRO. Det kan være i regi af skolen, ungdomsklubben, fritidsklubben, efterskolen eller bare sammen med vennerne. WRO Danmark stiller alle opgaver gratis til rådighed fra denne hjemmeside (download), så er det bare om at gå igang. Der er ingen registreringsafgift for at deltage i WRO

I WRO består et hold af 2-3 elever. Hvis du bare vil afprøve konceptet i din klasse/gruppe, så kan du bare gå igang og I kan holde en lille konkurrence i klassen/gruppen.

Hvis du gerne vil deltage i eller arrangere et stævne lokalt på din skole/dit område, så vil vi gerne assistere med råd, vejledning og evt. ressourcer som dommere og frivillige, men du er naturligvis også velkommen til at stå for det hele selv. Læs mere under “tilmelding til stævne”

Er du interesseret i at høre om mulighederne for at deltage i en international turnering, så kontakt os for at høre om mulighederne.

Hvad kræver det af udstyr?

For at komme i gang skal I have en robot: et WeDo-sæt version 2.0 for WeDo/Indskolings aldersgruppen  eller LEGO MINDSTORMS Education NXT/EV3 for de øvrige aldersgrupper. Robotsættene kan købes hos MV-Nordic. I Open konkurrencen for mellemtrin, udskoling og senior er valg af robot, kontroller mm. helt frit.

En pc/tablet til programmering.

Til Regular kræves et robot-bord som banemåtten kan lægges på. I kan selv bygge bordet ud fra de specifikationer, der findes i reglerne. Hvis I deltager i FLL, Spaceturneringer eller har et LEIS, kan det samme bord bruges til WRO.

Regular-banemåtten kan frit downloades til print her fra siden eller den kan købes her for kr. 600 pr. stk excl.moms og forsendelsesomkostninger.

I Regular skal du også bruge LEGO-klodser til at bygge baneelementerne. Det er helt almindelige LEGO-klodser, men hvis du ikke har disse klodser i forvejen, kan du købe et specielt WRO Klods Sæt her for kr. 400 excl.moms og forsendelsesomkostninger. Klodserne i kassen kan genanvendes til at bygge Regular-banen år efter år.

WRO Klods Sættet sælges kun sammen med en Regular måtten eller ved indmeldelse i WRO-DK.

Til Open kan der frit vælges mellem brug af LEGO® dele  og andre materialer. Der kan frit vælges hvilken software der anvendes. Der kan frit vælges hvilke kontrollere, der anvendes.

 WRO Internationale turneringer

Der er mulighed for at deltage i Internationale WRO turneringer. Her gælder der nogle yderligere regler, som kun de hold behøver at kende – kontakt os for yderligere oplysninger.

Brug for yderligere opstartshjælp

For at hjælpe jer godt gang tilbyder vi:

  • Gratis grundkursus i LEGO MINDSTORMS EV3/NXT/Spike  og/eller WeDo 2.0 hos Hippomini 
  • Assistance ved afvikling af eller deltagelse i stævner udfyld denne formular