World Robot Olympiad 2021

Velkommen til WRO 2021

WRO Danmarks formål er at give alle danske børn og unge mullighed for at deltage i WRO aktiviteter og konkurrencer. Vi gør dette ved at stille alle vores materialer gratis til rådighed for download her på hjemmesiden.

Der kan forekomme små justeringer og afklaringer af materialet undervejs, så det er vigtigt at holde sig orienteret på WRO´s internationale hjemmeside hvor der er en Q&A

Årets tema er “Powerbots – fremtidens energiforsyning”

Opgaver og regler offentliggøres som sædvanligt 15. januar, og fra denne dato kan du downloade materialet her fra siden. Allerede nu kan du bestille banerne til regularopgaverne, så du får dem tilsendt umiddelbart efter 15. januar. Bemærk, at for WeDo kommer der IKKE nye baner i 2021 – dvs. banerne fra 2020 skal genbruges.

Vi følger naturligvis myndighedernes retningslinier for afholdelse af arrangementer – men vi planlægger optimistiske med, at vi kan gennemføre 2021 WROsæsonen på normal vis.

 

Internationale events i 2021

P.g.a. Covid 19 står det imidlertid allerede nu klart, at alle internationale WRO events i 2021 kommer til at foregå online. Hvordan ved vi ikke endnu – men det skal nok blive spændende at deltage.