Internationale events

International Verdensfinale

WRO er en international robot olympiade med deltagelse af mere end 75.000 deltagere fra +80 lande fra alle kontinenter.

Hvert år i november afholdes den store verdensfinale, hvor ca.500 hold har kvalificeret sig og dyster i 3 dage om verdensmesterskabet.

 I 2024 er Tyrkiet valgt som værtsland og den internationale finale afholdes i Izmir 28 – 30 November. I 2025 bliver det Singapores tur til at være vært.

Danmark har mulighed for at deltage med hold såfremt vi har nok hold nationalt. (Bemærk dog at indskolings opgaverne der anvender WeDo og Spike IKKE er en del af det internationale program og disse hold kan derfor ikke deltage i internationale events). Da betingelserne for deltagelse og finansiering heraf, er ret komplicerede, fører det for vidt at beskrive dem her. Såfremt du er interesseret i at høre mere om mulighederne, så kontakt Birthe Ritter på bir@eskills.dk eller telefon 29494403

 Open Regional Championship

Der er rigtig mange WRO-deltagere, der gerne vil deltage i en international turnering. Derfor startede vi i 2018 konceptet WRO Friendship Invitational Tournaments (WROFIT) – der nu hedder Open Regional Championship.. Selve konkurrencen er den samme, men arrangementet er som regel lidt mindre og mere uformelt.

Første WROFIT blev afholdt i 2018 på Filippinerne og i 2019 blev det afholdt i Aarhus og  2023 i Odense. Alle gange med bragende succes.

Målet er fremover af afholde regionale turneringer forskellige steder i verden.

I 2024 afholdes ORC fx i Brescia i Italien sidst i september, hvor vi har mulighed for at deltage. Interessen for at deltage skal tilkendegives inden 1/3 – så er I interesserede i at deltage her, så kontakt Birthe Ritter hurtigst muligt.