Kom godt i gang med WRO

Hvem kan deltage

Alle børn og unge er inviteret til at deltage i WRO. Det kan være i regi af skolen, fritidsordningen, klubben, efterskolen, ungdomsskolen eller bare sammen med vennerne.

Det er gratis at deltage i WRO.

Hvad kræves der af udstyr?

For at være med, skal man have forskelligt udstyr:

I RoboMission er der krav om, at man anvender LEGO Education platformene EV3, NXT, Spike Prime eller Robot Inventor. I indskolingen tilbyder vi også en opgave, der baserer sig på platformene WeDo eller Spike Essentials, men disse er ikke en del af det officielle WRO program, og giver dermed ikke mulighed for at deltage i internationale events.

Desuden skal man bruge et robotbord, som I evt. selv kan bygge (det er den samme størrelse på bordet, som anvendes til FLL, så hvis I har sådan et, kan det blot genbruges).

I skal også bruge en bane, som I enten selv kan printe eller købe hos WRO for kr. 650 ex.moms og forsendelse.

Endelig skal I bruge LEGO klodser til at bygge baneelementer med. I har sikkert allerede klodser, som kan bruges, ellers kan I købe et WRO LEGO klodssæt hos os for kr. 450 ex. moms og forsendelse samt et expansionsæt til kr. 250 plus moms og forsendelse.

Bestil baner og/eller klodser her

I Future Innovators er der ingen krav om bestemt udstyr.

Alle opgaver og printfiler til baner kan gratis downloades her fra hjemmesiden.

Stævner og konkurrencer

WRO Danmark hjælper jer meget gerne med at komme i gang. Tag kontakt, så tager vi en snak om, hvad I gerne vil, og hvordan vi kan hjælpe jer. Vi har erfaring med afholdelse af forskellige former for stævner ude på skolerne:

F.eks.

  • I Nyborg Kommune hjælper vi en gang om året med at afholde stævne for alle kommunens 3. klasser. Stævnet foregår en almindelig skoledag, hvor skolerne skiftes til at være værter.
  • I Odense og Kerteminde kommuner hjælper vi med at fælles stævne for interesserede skoler. Også her foregår det på en almindelig skoledag.
  • På Antvorskov Skole i Slagelse hjælper vi med at holde 3 stævner om året for hhv. 4., 5. og 6. årgang. Igen på almindelige skoledage i skolens multihal
  • Få flere skoler hjælper vi med at holde små stævner for årgange eller bare en enkelt klasse.
  • Sammen med Eksperimentarium i København afholder vi hos dem et stævne åbent for alle interesserede.
  • Hvert år holder vi en to dages workshop for ungdomsuddannelserne hvor vi arbejder med opgaverne

Så der er masser af muligheder, og vi finder altid et format, der passer til den enkelte skole/institution.

Derudover bidrager WRO gerne med t-shirts og medaljer (så længe lager haves)

Bliv medlem

WRO er en non-profit forening, og brug af materiale og deltagelse i stævner og konkurrencer er gratis. Der kan være egenbetaling ved deltagelse i internationale events.

D.v.s der er ingen registreringsafgifter, ikke noget gebyr til WRO i Danmark og ikke nogen afgift for brug af vores materialer. Dette kan kun lade sig gøre, fordi vi får støtte fra en lang række fonde.

Til gengæld kan I støtte os ved uforpligtende og gratis at være medlem af WRO. Indmeldelse kan ske at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen.