Robotter spiller en større og større rolle i vores daglige liv:

i og omkring hjemmet i sundhedssektoren

og ikke mindst i farefulde redningsaktioner.

Netop det er temaet for WRO i 2022. Det er særdeles relevante og konkrete emner at arbejde med, og vi glæder os rigtig meget til at se alle de gode ideer og løsninger, som eleverne kommer med.

Al materiale er klar til jer til download her på siden – og husk som altid, at I er meget velkomne til at kontakte os for yderligere assistance til at komme i gang med WRO. En lang række skoler/institutioner/kommuner har allerede planlagt deres WRO aktiviteter i 2022 og booket vores assistance og deltagelse som dommere.

Husk også, at i år er den internationale finale i Dortmund, Tyskland,og det betyder, at vi rent økonomisk har mulighed for at sende et hold fra alle aldersgrupperne til den begivenhed. WRO betaler alle udgifter. Er I interesserede i at være med i kvalifikationsrunden til den internationale finale, så lad os det vide så snart som muligt. Der er også mulighed for at deltage i venskabsturneringen i Ungarn i august (med egenbetaling). Det er en oplevelse for livet at deltage i en sådanne events. Se mere på vores ”Årshjul” her på siden.

GOD FORNØJELSE!