Klimapatruljen er temaet for WRO i 2020. Hvordan kan robotter være med i kampen mod klimaforandringer og deres konsekvenser.

Temaet læner sig op af FN’s Verdensmål nr. 13: Klimaindsats. Handl hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser.

Klimaforandringer og deres konsekvenser er et super relevant tema, især set i lyset af den seneste tids store ødelæggende skovbrande i Australien.

Netop skovbrande er undertemaet for de mindste i indskolingen i Regular kategorien. Mellemtrinnet skal arbejde med storme, udskolingen med snestorme og Senior med de stigende vandstande.

I Open kategorien skal der arbejdes med 2 undertemaerne: Lokal produktion for at undgå transport og Genopretning af naturens evne til selv at regulere klimaet

Der er masser af gode projekter at gå igang, og alle opgaver ligger frit tilgængelige her på hjemmesiden.

Vi afholder informationsmøder i Aalborg, Aarhus, Odense, Slagelse og København i den kommende tid. Tilmelding er stadig mulig (se under 2020 Årshjul)

God arbejdslyst – og vi glæder os til at se jer og alle jeres løsninger til stævner rundt omkring i landet i den kommende tid.