For at give flere børn og unge mulighed for at få erfaring med en international robotkonkurrence tilbyder WRO i 2018 for første gang at vi kan deltage i WRO Friendship Invitational Tournament (WROFIT).

WROFIT finder sted på Filippinerne fra 30. august – 2. september. Eventen afholdes af WRO Danmarks gode samarbejdspartner på Filippinerne Felta. Vi garanterer, at der er lagt op til en helt fantastisk oplevelse, der udover selve konkurrencen byder på sjove aktiviteter og mulighed for at knytte venskaber for livet på tværs af sprog, religion, kultur, køn og alder.

Program og yderligere oplysninger findes her

WROFIT 2018 omfatter kun Regular kategorien,og man skal inviteres for at kunne deltage. Udgift til rejse og ophold skal holdet selv stå for. Man skal regne med, at det vil koste ca. kr. 8.000 pr person.

Man behøver ikke at have vundet en konkurrence for at deltage i WROFIT – men fra WRO Danmark vil vi kræve, at holdet kan opnå et vist antal point for at være kvalificeret.

Fra Danmark kan vi sende et hold fra hver af de 3 aldersgrupper Mellemtrin, Udskoling og Senior. Indskoling deltager i 2018 desværre ikke i de internationale konkurrencer.

Kontakt Birthe Ritter hvis dit hold et interesseret i denne enestående mulighed for at deltage i en international konkurrence og møde børn og unge med samme interesse for robotteknologi som jer selv.