Deltagelse i WRO-Stævne

Vi tilbyder WRO-deltagelse i Indskoling/WeDo (7- 10 år) Mellemtrin/Elementary (9 – 12 år) Udskoling/Junior (13 – 15 år) og Ungdomsuddannelserne/Senior (16 – 19 år). Se også Årshjul for WRO.

WRO udgiver nye opgaver d. 15. januar hvert år. Herefter står det frit at gå i gang med udfordringerne, og de kan således lægges ind i jeres undervisning/forløb hvornår på året det passer jer bedst.

Hvis I har lyst til at deltage i et stævne og konkurrere med andre hold, så er der flere muligheder.

På et stævne afholder vi en WRO turnering i OPEN og/eller Regular. Stævnerne foregår på en helt almindelig skoledag og holdes indenfor normal undervisningstid.

I kan lave jeres eget stævne på skolen og evt. invitere andre klasser/skoler til at deltage. I kan også tilkendegive overfor os, at I gerne vil deltage i et stævne som andre arrangerer. I begge tilfælde tilbyder vi at hjælpe med at organisere og annoncere.

F.eks. har vi i 2019og 2020 været med til flg. stævner

1) På Experimentariet afholdt vi i april 2019 et åbent WRO Stævne – her deltog 25 hold i WeDo kategorien

2) Nyborg Kommune afholdt i  maj måned 2019 et WRO stævne hvor alle kommunenes 3. klasser var inviteret – her deltog ca. 40 hold

3) Odense og Kerteminde Kommuner afholdt i juni 2019 sammen et WRO stævne på Langskov Skole for hold både indskoling og mellemtrin. Her deltog ca. 75 hold.

4) I 2020 har vi afholdt stævne for alle 3. klasser på Bakkegaards Skolen i Gentofte og for alle 5. og 6.klasser på Antvorskov Skole i Slagelse 

Hvis du har hold eller klasser, der kunne tænke sig at deltage i et stævne i jeres område eller hvis du har lyst til selv at arrangere et stævne, så udfyld denne formular og vi kontakter dig med relevant information.